Followers

Tuesday, March 5, 2013

Jalan2 Gi GM Klang

Salam,

Minggu lepas (03/03/2013), cik elza temankan adik perempuan cik elza membeli barang2 baby di GM Klang... Memg best la GM Klang ni, banyak tul pilihan dengan harga yang berpatutan. cik elza cadangkan kat semua orang, pergilah membeli barang di GM Klang....

GM Klang ni terletak di Bandar Botani Klang dan berhampiran dengan AEON Bukit Tinggi...  Kawasan parking yang luas ditambah dengan bangunan yang banyak di samping pelbagai pilihan yang ada menjadikan GM Klang tempat yang wajib dikunjungi.




8 comments:

Liza said...

Salam... barangan ape yg jual kt sana.. sy xpernah sampai lg... lagi 1, bole ke beli runcit/ sikit2.. dgr org kata kena beli secara borong...

elza said...

Liza...boleh ajer beli barang sikit2..saya beli beg just 1 ajer..harga masih kira harga borong..tp kalo banyak, harga borong lagi murah la...mereka x guna sgt harga runcit

Liza said...

Ooo ye ke... awl cuti sekolah ni sy ada kursus kt kl... bole la nk g GM klang ni... nk soping beg dgn baju kurung/jubah kalo ada... bole gk cr bju anak2... tq info..

elza said...

baju budak lagi banyak pilihan...dari baby sampai kanak2 bawah 12 tahun....various bagi baju, kasut n beg....

Liza said...

Ni lg semangat nk g ni.. hehe.. pernah gi Kenanga Wholesale City kt kuala Lumpur? Kalo baca review kt blog2 lain, katanya lg best dr GM.. harga lagi murah... x pastilah tu...

elza said...

pernah g juga Kenanga Wholesale City....ikut pendapat masing2....baju perempuan/lelaki dewasa memg best kat Kenanga la...tp baju budak@baby and barang2 permainan, lagi best kat GM

Liza said...

Saya dh g ke GM Klang pada hari Ahad lepas... seronok shopping kt sana... mcm2 ada.. dpt la bli handbag, bag utk ank2 dan goodies utk birthday ank sy nnt.. letih tawaf satu bangunan tu.. lain kali bole dtg lg laa...

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...